Condicions

Ceràmiques Coral Barcelona S.L. ofereix als seus clients, tots els productes comercialitzats compleixen els requisits de qualitat i certificació segons les normatives europees vigents.

La nostra filosofia rau en la qualitat del producte, assessorar i oferir un servei al client, així com subministrar en la major brevetat possible.

Si vostè necessita ajuda en manteniment, instal·lació, manual o fitxa tècnica, sobre algun dels nostres productes pot visitar l'apartat Manuals i Guies Tecniques (on anem incorporant les consultes realitzades), o envieu-nos un correu electrònic indicánt-nos, o mitjançant Facebook i procurarem donar-li la solució corresponent a la major brevetat possible.

Vingui a conèixer-nos i presenti la nostra Targeta-Dte.

COM REALITZAR UNA COMPRA :

En Ceràmiques Coral Barcelona S.L., les compres es poden realitzar de les següents maneres :

Presencialment a la nostra exposició.

O per E-mail a info@ceramicascoral.com

O be complimentant el full del Formulari de consultes.

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST :

1.1. Si desitja la realització d'un pressupost, faciliti'ns el metratge o les mesures, plans, etc ..., y seleccioneu del nostre catàleg: Col·lecció, sèrie, model, referències i quantitats i l'adreça de lliurament, per correu electrònic i en breu rebrà un pressupost detallat sense cap compromís amb una valoració personalitzada.

1.2. Dades de contacte o personals / dades d'enviament.

1.3. En un termini de 48 hores, rebrà el pressupost sol·licitat, amb les despeses d'enviament, i el termini de lliurament (la validesa del pressupost és de 30 dies).

REALITZACIÓ DE LA COMANDA :

PRESENCIAL :

2.1a. Per a la realització de la comanda haurà de comprovar referències i quantitats dels articles.

2.2b. Un cop comprovades les quantitats i les referències dels articles, i acceptats els terminis de lliurament, haurà d'abonar la quantitat acordada, aquesta depenent del tipus de material serà entre el 30% i la totalitat de l'import de la factura, per a productes de fabricació especial . En tot cas abans de l'expedició o recollida de la comanda aquest haurà d'estar abonat íntegrament.

ONLINE :

Ceràmiques Coral Barcelona S.L. no disposa de botiga en línia degut a la complexitat que això suposa i la gran varietat de models, a més els preus són variables en funció de la quantitat sol·licitada, no descartem en un futur proper oferir aquest servei a través de la xarxa.

2.1b. Per validar el pressupost i convertir-lo en comanda, haurà reenviar signat, a la recepció del mateix li realitzarem l'enviament de la factura Pro forma amb les dades de facturació del client, i les dades bancàries per fer el pagament del mateix (l'objectiu d'aquest pas és que el client porti a terme una última revisió tant de la comanda com de les dades introduïdes i els validi).

2.2b. Un cop cursada la comanda serà acceptat i processat quan s'hagi comprovat la recepció de la transferència per part del client, se li enviarà la factura per correu electrònic informant de l'acceptació de la seva comanda. (Si ho desitja per agilitar la tramitació de la comanda pot enviar-nos per email el justificant del pagament).

2.3b. El termini de lliurament està expressat en dies laborables. En el cas de no poder complir els terminis de lliurament ens posarem en contacte amb vostè ràpidament, per comunicar el termini estimat, i si vol o no continuar amb la comanda. En el cas, que no vulgui continuar, se li retornarà l'import, de la totalitat o la part cancel·lada.

FORMES DE PAGAMENT :

Transferència bancària, o presencialment amb targeta de crèdit o en efectiu. L'informem que la seva comanda no serà processat fins que haguem comprovat que ha efectuat l'ingrés o transferència. Un cop realitzada, rebrà avís per correu electrònic, juntament amb una còpia de la seva factura.

L'informem que si transcorregut el termini de pagament 30 dies indicats, Ceràmiques Coral Barcelona S.L. no ha rebut l'ingrés, la comanda serà cancelada.

INFORMACIÓ :

Per a qualsevol informació sobre la seva comanda o desitja fer-nos una reclamació o comunicar-nos una incidència relacionada amb una compra, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon, o per fax o mitjançant el nostre correu info@ceramicascoral.com.

Si desitja conèixer les característiques dels productes, fitxes tècniques i serveis o fer-nos una consulta de caràcter general, envieu-nos un correu i l'atendrem el més aviat possible. Si vol concretar quin és l'estat de la seva comanda, no dubti en contactar amb nosaltres. La nostra filosofia és la tranquil·litat del client.

TERMINIS DE LLIURAMENT :

Els productes de la Web Ceràmiques Coral Barcelona S.L., consten d'uns terminis de lliurament que dependran del tipus de mercaderia i de la zona d'enviament.

ESPANYA : màxims 10 dies (pot tractar-se de 3/4 dies).

EUROPA : 10 dies a 30 dies segons país. (Mitjana 15 dies).

INTERCONTINENTAL : 30 a 90 dies. (Mitjana 45 dies).

EXCEPCIONS :

Com és lògic, alguns dels productes rústics, artesanals, mobles i mampares, consten terminis una mica més dilatats, ja que la fabricació comença en el moment en què es realitza la comanda. El termini de lliurament que consta en cada producte, està expressat en dies laborables.

ENVIAMENTS :

Els productes adquirits en Ceràmiques Coral Barcelona S.L. es lliuren a l'adreça indicada pel client al realitzar la comanda. L'enviament es realitzarà a través la companyia amb la que tenim contractat el servei i que habiliten mitjans per evitar que la mercaderia no pateixi cap tipus de dany i assegurant que arriba al seu destí en perfectes condicions i en els temps establerts en les condicions de compra . El client és lliure de refusar el nostre servei d'enviament i de fer servir el mitjà o l'agència de transport que cregui convenient.

MOLT IMPORTANT:

Independentment de l'agència de transports emprada i a causa de la llei d'ordenació de Transport Terrestre (LOTT), no acceptarà reclamacions per la mala recepció o deteriorament de la mercaderia, de manera que prendre les mesures següents.

REVISAR LA MERCADERIA EN EL MATEIX MOMENT DE LA RECEPCIÓ I QUE QUALSEVOL POSSIBLE TRENCAMENT DEU INFORMAR-SE ABANS DE LA RECEPCIÓ AL REPARTIDOR, el qual ha d'apuntar-ho en aquell mateix moment en la seva PDA juntament amb la foto del trencament.

Lamentablement qualsevol reclamació a posteriori de la descàrrega NO SERÀ ACCEPTADA, a causa bàsicament que les agències de transport no ho accepten com a INCIDÈNCIA sinó està marcat en el seu sistema en EL MATEIX MOMENT DE LA DESCÀRREGA.

COMPANYIES D'ENVIAMENT:

CAVE-BILBAINOS per al transport Nacional.

SALVAT per al transport internacional a Europa.

Rhenus LOGISTIC per al transport Intercontinental

S'ha de revisar la mercaderia quant arribi, o a les 24h després per declarar algun desperfecte, i que Ceràmiques Coral Barcelona S.L. es faci càrrec d'aquest.

Els costos del servei d'enviament apareixen clarament especificats en el pressupost, a la factura Pro forma i en la factura corresponent.

Ceràmiques Coral Barcelona S.L., no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no es pugui efectuar com a conseqüència que les dades facilitades siguin inexactes o incompletes o quan el lliurament no es pugui efectuar per absència del destinatari, després de tots els intents realitzats per la companyia de transport, i els recàrrecs que puguin produir-se per això.

Segons la normativa vigent, el client té dret a retornar la seva compra total o parcialment si no està satisfet. Disposa de 7 dies hàbils després de la data de la seva recepció per comunicar-li a Ceràmiques Coral Barcelona S.L. el desig de tornar el producte.

El cost de la devolució serà a càrrec del client i el reemborsament de l'import es realitzarà de la mateixa forma en què es va realitzar el pagament. Tota devolució haurà de ser remesa en perfecte estat, amb l'embalatge i etiquetatge original.

En cas de recepció defectuosa del producte ja sigui per defectes de fabricació o danys derivats per l'enviament, s'haurà de posar en contacte prèviament a la devolució del mateix amb Ceràmiques Coral Barcelona S.L. durant les 24 hores següents a la recepció de la comanda, per gestionar el canvi de producte. Recomanem que obri el producte en presència del transportista.

GARANTIES :

GARANTIM tots els productes durant el termini de 2 ANYS, en els termes previstos de la LLEI 23/2003 del 10 de Juliol (LGVBC) de Garanties en la Venda de Béns de Consum, sempre que no sigui per un mal ús o mala col·locació del bé adquirit. Alguns dels nostres productes comercialitzats tenen una garantia més estesa.

En cas de producte defectuós, el venedor haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari. El venedor respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament, el consumidor i usuari ha d'informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d'ella.

Ceràmiques Coral Barcelona S.L., com una botiga convencional, només tenim exposat els productes amb les mesures estàndards més habituals, però hi ha la possibilitat, de realitzar molts dels nostres productes artesanals a mida, o en altres acabats o colors, en uns terminis de temps determinats que us comunicarem.

Per a qualsevol pregunta, consulta o dubtes que pugui tenir al respecte, no dubti en contactar amb nosaltres a través de:

Telèfon (34) 93 454 8776

O per E-mail complimentant el Formulari de consultes.

O a través de Facebook

I segur que podem fer el que ens sol·liciti.

veure POLÍTICA DE PRIVACITAT