Coral 1890

Empresa i historia

Al març de 1890 Josep Coral Guasch Funda Productes Ceràmics Casa Coral en un petit local del carrer Aribau nº, 21 de Barcelona, ​​dedicat a la comercialització i distribució de materials per a la construcció i decoració, pocs anys després per la prosperitat de l'empresa es veu obligat a traslladar el negoci, a un local més gran, situant al carrer Ronda Sant Antoni 43 (Foto). L'any 1932 el seu fill Josep Coral Casant decideix tornar a traslladar i fins a la data en l'actual Gran Via de les Corts Catalanes 549.

En el 1939 finalitzada la guerra civil, es redueix el nom comercial segons el requeriments del regim dirigent a Casa Coral.

Posteriorment, en el any 1980, i ja en la tercera generació a carrec de la seva filla Montserrat Coral Rovira el va tornar a canviar-lo per un nom més actual per Ceràmiques Coral.

Ceràmiques Coral és de les poques empreses familiars que queden des de finals del segle XIX, i manté les seves arrels en la distribució i comercialització de productes ceràmics d'alta qualitat, així com productes i peces especials per als acabats i decoratius.

El nostre objectiu és facilitar als professionals de l'arquitectura, la decoració, l'interiorisme i també al particular uns acabats de alta qualitat dins el sector de recobriments per a terres i parets, adaptant-se als canvis de tendències que s'han anat succeint al llarg dels anys.

A finals del any 2014 es produeix un nou canvi generacional i sota la direcció de Oscar Vidal Coral s'actualitza el nom comercial a Ceramiques Coral Barcelona quedant especificat l'emplaçament de l'empresa.

En l'actualitat comercialitzem una àmplia gamma de marques y productes, amb els ultims avanços tecnológics tant amb materials com a impresio digital, sense oblida els productes artesanals, tots ells de fabricació nacional o en la CEE, complint les directrius, qualitats i garanties exigides per la CEE; oferim una extensa gamma de models des dels dissenys més antics fins a les tendències més innovadores. (Paviments, Revestiments, Sanitaris, Aixetes, Mampares, Mobles de Bany, Accessoris i Complements).

Durant més 125 anys en el mercat hem aconseguit una especialització en Ceràmiques Antigues, Rústiques, Vidriats, sòcols, Pintats a mà, Mosaic Hidràulic, Terracotes, Gres, Porcelanic, etc, per oferir les millors solucions en les restauracions i rehabilitacions, tant en edificis i habitatges, donant l'aspecte natural en aquells espais que ho requereix al de l'època de l'immoble. Visiteu els nostres Catàlegs on trobareu una gran seleció de productes d'alta qualitat amb els últims avenços tecnològics en impressió digital en totes les tendències i estils.

També oferim la possibilitat de reproduir rajoles, paviments de mosaic hidràulic i peces de ceràmica, per a la restauració.