Coral 1890

Empresa i historia

El març del 1890, Josep Coral Guasch va fundar Productes Ceràmics Jose Coral en una petita botiga situada al carrer Aribau 21 de Barcelona, dedicada a la comercialització i distribució de materials per a la construcció i la decoració. El 1910, degut a la prosperitat del negoci, es va veure obligat a traslladar el negoci al carrer Ronda San Antonio 43 (Foto), amb el nom comercial de Productes Ceramicos Casa Coral. Més tard, el 1932, el seu fill Jose Coral Casant va decidir traslladar-lo de nou a l'actual Gran Via de les Corts Catalanes 549, i actualitzar el nom comercial i simplificar-lo a Casa Coral.

Posteriorment el 1975, a la tercera generació, sota la direcció de la seva filla Montserrat Coral Rovira, torna a canviar-lo per un nom més modern, Ceràmiques Coral, introduint la comercialització de sanitaris, aixetes, tancaments de bany, mobles de bany i productes afins.

A finals del 2014 es va produir un nou relleu generacional sota la direcció d'Oscar Vidal Coral, que va actualitzar el nom comercial a Ceramiques Coral Barcelona, concretant la ubicació de l'empresa.

Avui dia, Ceràmiques Coral és de les poques empreses familiars que queden des de finals del segle XIX, mantenint les seves arrels en la distribució i comercialització de productes ceràmics d'alta qualitat, així com productes i peces especials per a acabats i decoració.

El nostre objectiu és proporcionar als professionals de l'arquitectura, la decoració, l'interiorisme i també als particulars uns acabats de qualitat al sector dels paviments i revestiments, adaptant-nos a les tendències canviants que es van produint al llarg dels anys.

Actualment comercialitzem una àmplia gamma de marques i productes, amb els darrers avenços tecnològics en materials ceràmics i porcellànics amb impressió digital d'alta definició, sense oblidar els productes artesanals, tots ells fabricats a nivell nacional o per la CEE, respectant les directives, les qualitats i garanties exigides per la CEE; oferim una àmplia gamma de models que van des dels dissenys més antics fins a les tendències més innovadores (lavabos, aixetes, tancaments de dutxa, mobles de bany, accessoris i complements).

Durant més de 125 anys al mercat hem aconseguit una especialització en Ceràmica Antiga, Rústica, Esmaltada, Zocalades, Pintada a Mà, Mosaic Hidràulic, Terracota, etc., per oferir les millors solucions en restauracions i rehabilitacions, tant en edificis com en habitatges, donant l'aspecte natural a aquests espais que ho requereix en el moment de l'edificació.

Visita la nostra àmplia gamma de Catàlegs on trobareu una gran selecció de productes d'alta qualitat amb els últims avenços tecnològics en impressió digital en totes les tendències i estils.

També oferim la possibilitat de reproduir rajoles, terres de mosaic hidràulic i peces ceràmiques per a restauració.