Coral 1890

Empresa i historia

El març del 1890, Josep Coral Guasch va fundar Productes Ceràmics Jose Coral en una petita botiga situada al carrer Aribau 21 de Barcelona, dedicada a la comercialització i distribució de materials per a la construcció i la decoració. El 1910, degut a la prosperitat del negoci, es va veure obligat a traslladar el negoci al carrer Ronda San Antonio 43 (Foto), amb el nom comercial de Productes Ceramicos Casa Coral. Més tard, el 1932, el seu fill Jose Coral Casant va decidir traslladar-lo de nou a l'actual Gran Via de les Corts Catalanes 549, i actualitzar el nom comercial i simplificar-lo a Casa Coral.

Posteriorment el 1975, a la tercera generació, sota la direcció de la seva filla Montserrat Coral Rovira, torna a canviar-lo per un nom més modern, Ceràmiques Coral, introduint la comercialització de sanitaris, aixetes, tancaments de bany, mobles de bany i productes afins.

A finals del 2014 es va produir un nou relleu generacional sota la direcció d'Oscar Vidal Coral, que va actualitzar el nom comercial a Ceramiques Coral Barcelona, concretant la ubicació de l'empresa.

Avui dia, Ceràmiques Coral és de les poques empreses familiars que queden des de finals del segle XIX, mantenint les seves arrels en la distribució i comercialització de productes ceràmics d'alta qualitat, així com productes i peces especials per a acabats i decoració.

El nostre objectiu és proporcionar als professionals de l'arquitectura, la decoració, l'interiorisme i també als particulars uns acabats de qualitat al sector dels paviments i revestiments, adaptant-nos a les tendències canviants que es van produint al llarg dels anys.

Comercialitzem una àmplia varietat de materials ceràmics i porcellànics de les últimes tendències en disseny amb els darrers avenços tecnològics en impressió digital, sense oblidar els productes artesanals i peces especials, tots ells de fabricació nacional, respectant les directives les qualitats i garanties exigides per la CEE . Per completar la nostra oferta també oferim una selecció de sanitaris, aixetes, mampares de dutxa, mobles de bany, accessoris.

Durant més de 130 anys al mercat hem aconseguit una especialització en Ceràmica Antiga, Rústica, Esmaltada, Zocalades, Pintada a Mà, Mosaic Hidràulic, Terracota, etc., per oferir els millors productes per a qualsevol ambient sigui aquest modern, clàssic o rústic, i les millors solucions en restauració o rehabilitació, tant en edificis com en habitatges, i poder recuperar laspecte original en aquells espais que ho requereix. També oferim la possibilitat de reproduir rajoles, terres de mosaic hidràulic i peces ceràmiques per a restauració.

Vegeu la nostra àmplia gamma de Catàlegs on trobareu una gran selecció de productes d'alta qualitat amb els últims avenços tecnològics en impressió digital en totes les tendències i estils, o consulteu-nos les solucions o alternatives que podem oferir als seus projectes.